Ontdek restaurant bij Deborah

Ontdek restaurant

bij Deborah

Geniet van

Diner en feesten

Midden in het centrum van Hillegom ligt restaurant bij Deborah. In een gemoedelijke, gezellige en gastvrije ambiance geniet u bij ons van diner & events. Te boeken voor feesten, verjaardagen, evenementen, ook tijdens weekenden en doordeweekse dagen. s’ Avonds hebben wij een variëteit aan vis en vlees, geïnspireerd door de Franse keuken en gecombineerd met eigentijdse grillgerechten. Onder andere de ossenhaassaté, trio van vis en kabeljauwfilet zijn om te smullen!

 

 

 

restaurant-hillegom-bij-deborah-01

 

 

 

 

restaurant-hillegom-bij-deborah-05

Geniet van

een borrel

Ook voor een kop koffie of een borrel verwelkomen wij u graag in ons restaurant. Gasten hebben een ruime keuze uit een uitgebreid assortiment aan likeuren, wijnen en speciaalbieren. Wij informeren u daarbij graag over nieuwe merken en combinaties. Voor de bierliefhebbers in het bijzonder hebben wij een bierkaart samengesteld. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Köning Ludwig Weissbier, het populaire donkere bier uit Duitsland met een heerlijke frisse en zoete smaak? In restaurant bij Deborah is bovendien genoeg ruimte om te borrelen. Zowel binnen als buiten hebben wij plek om gezellig met vrienden, familie of collega’s de dag af te sluiten of het weekend in te luiden!

 

 

Reserveer nu bij restaurant bij deborah

Hopelijk hebben wij kunnen overtuigen en kunnen wij u binnenkort verwelkomen in ons restaurant in Hillegom. Wist u dat u ook online kan reserveren? Bent u met meer dan zeven personen of reserveert u uw tafel liever telefonisch? Wij zijn tijdens onze openingstijden bereikbaar op 0252 52 32 99: dinsdag t/m zondag 16:00-23:00. Op maandag zijn wij gesloten. Buiten onze openingstijden zijn wij ook bereikbaar via 06-53497197. Heeft u bovendien iets te vieren? Wij maken uw middag of avond onvergetelijk. Graag passen wij een arrangement op uw wensen aan. Daarnaast denken wij graag met u mee en informeren wij u met genoegen over de uiteenlopende mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.